Onze vestiging

Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum

Email Adres

Tel. nr:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp

  • Productomschrijving
  • Specificaties
  • Foto’s
Productomschrijving

Elektrische scooter met retro uiterlijk

De Retelli elektrische scooter met een retro uiterlijk, de Vecchio Classico, is de oude klassieker onder de hypermoderne e-scooters. Deze zeer complete retro scooter is voorzien van een aantal prachtige retro elementen, waaronder een oldskool-display, retro design en white-wall banden. Bovendien biedt de retro scooter plek voor twee uitneembare lithium-ion accu’s. 

Een retro scooter in een luxe jasje

De afstandsbediening van deze retro scooter beschikt over een alarmfunctie, een zoekfunctie en kan starten zonder sleutel.

Bovendien zit de retro elektrische scooter vol met technische snufjes en beschikt over veel vermogen, maar liefst 2000 WATT! Naast Ledverlichting is er ook een USB-aansluiting aanwezig. Ideaal om je telefoon mee op te laden!

Elektrische retro scooter met kwaliteit van hoog niveau

De Vecchio Classico is misschien wel de mooiste e-scooter die je op dit kunt kopen! De fabrikant van Retelli hanteert kwaliteitseisen van zeer hoog niveau en is een waardige concurrent voor de bekende Europese merken. Daardoor is iedere scooter die wij verkopen een hoogwaardig voertuig.

Chique retro scooter met Vespa trekjes

Van een afstand bekeken, heeft de Vecchio Classico toch wel wat weg van een Vespa scooter uit de jaren zestig. Van dichterbij bekeken zie je echter dat de retro snorscooter een exclusief en modern ontwerp heeft dat tot in de puntjes nauwkeurig is afgewerkt. De elektrische Vecchio Classico is een zeer mooie retro snorscooter om te zien.

De Vecchio Classico is leverbaar in meerdere mooie kleuren

Wat de verschillende gekleurde typen allemaal met elkaar gemeen hebben, is een chique zadel dat verkrijgbaar is in de kleuren zwart, bruin of wit met chromen accenten. De Vecchio Classico is vormgegeven in een klassiek jasje

De elektrische retro scooter heeft een trendy dashboard welke overzichtelijk is vormgegeven. Hij is uitgerust met een kilometerteller, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterijmeter, en diverse indicatoren. Je krijgt dus een goed beeld van de status en situatie van je scooter.

Remmen en elektromotor

Zowel het voorwiel- als achterwiel van de scooter zijn uitgerust met een remschijf. De remslang is uitgevoerd met een gevlochten stalen mantel, zoals Vespa dat bijvoorbeeld ook doet. Het voorwiel is uitgerust met een sportvelg en het achterwiel is voorzien van een naafmotor. Doordat de motor in het achterwiel verwerkt zit, is er ook geen verlies wat de overbrenging betreft. Dit staat garant voor een zeer hoog koppel. De 2000 Watt motor is borstelloos en onderhoudsvrij. Dit betekent dat het motorblok van de scooter geen onderhoud nodig heeft en dat de onderhoudskosten daarmee zeer laag zijn. Het enige onderhoud wat je nog hebt zijn de banden en remmen. De motor wordt aangestuurd door een digitale controller welke voor nog betere rijeigenschappen zorgt. Zo kun je nog verfijnder het gas doseren.

Deze e-scooter zorgt dat je heerlijk comfortabel rijdt

Qua comfort is de Vecchio Classico ook een zeer fijne retro scooter om op te rijden. Het zadel biedt enorm veel ruimte voor bestuurder en passagier. Ook wanneer je langer dan twee meter bent, heb je nog genoeg ruimte op deze betaalbare retro scooter. Ook de vering doet goed haar werk. De achtervering van de retro elektrische scooter is zelfs nog instelbaar. Je kunt zelf de voorspanning instellen om het veergedrag soepeler of stijver te maken. De scooter reageert heerlijk vlot op het gas en brengt je in no-time naar topsnelheid. De hoogste snelheid van het voertuig is 25 kilometer per uur. Bij de bromscooter is de topsnelheid 45 kilometer per uur.

Een dubbele standaard

Een ander mooi en praktisch punt aan de retro scooter is de dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard aanwezig als een middenbok. Voor wie even snel en makkelijk de scooter op de standaard wilt zetten, zonder enige moeite, kan de zijstandaard uitklappen.

De accu’s van de elektrische retro scooter

Op een elektrische retro scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor. Hoe meer capaciteit je aan boord hebt, hoe meer kilometers je kunt afleggen. Dat is natuurlijk praktisch en fijn. De Vecchio Classico kun je uitrusten met twee accu’s welke je tegelijkertijd kunt meenemen. Je e-scooterkan er maar een tegelijkertijd gebruiken, maar onderweg is overschakelen naar de tweede accu geen probleem. Het dus handig om bij je elektrische retro scooter een extra accu te kopen.

De accu specificaties

De standaard meegleverde accu van je elektrische voertuig heeft een capaciteit van 20 Ah bij 60 volt. Met een accu haal je 50 kilometer vol gas, met twee accu’s zou je 100 kilometer kunnen halen met het 25 kilometer per uur snormodel. Je kan je accupakket upgraden naar een 24 AH accu bij 60V. Je actieradius wordt vergroot, waardoor je langere afstanden kan rijden De actieradius is afhankelijk van het laadgewicht, rijgedrag van de bestuurder en het weer.

Standaard wordt de betaalbare retro scooter geleverd bij met een 4A lader. Opladen doe je in ongeveer zes uur wanneer de accu helemaal leeg is. De accu’s zijn van een Lithium type, en die hebben als kenmerk dat ze in zeer korte tijd voor 80% vol te laden zijn. In zo’n 3,5 uur kun je dus van 0% naar 80% laden. De overige 20% kost zo’n 2,5 uur. Als extra optie kunt u een snellader van 6A bestellen. Dat betekent dat de accu in 4 uur volgeladen is.

Specificaties
Vecchio Classico
25km/u 
45km/u
Motorkracht

2000W Borstelloos

2000W Borstelloos

Accu

1 x Lithium-ion 60V 20A

1 x Lithium-ion 60V 20A

Oplader

4 Amp

4 Amp

Max. bereik

50km

40km

Gewicht

70kg

70kg

Max. laadtijd

6 uur (snel-lader 4 uur)

6 uur (snel-lader 4 uur)

Max. laadgewicht

232kg

232kg

Max. snelheid

25 km/u

45 km/u

Hoogte / breedte / lengte

112 / 71 / 191cm

112 / 71 / 191cm

Voor- / achterrem

Schijf / Schijf

Schijf / Schijf

Voor- / achterband

3.50×10 / 3.50×10

3.50×10 / 3.50×10

Aantal zitplaatsen

2

2

USB-aansluiting

Ja

Ja

Keyless-Go

Ja

Ja

Alarm

Ja

Ja

Kleuren

Mat-zwart, groen, oranje, licht-blauw, wit, latte, mint

Mat-zwart, groen, oranje, licht-blauw, wit, latte, mint

Kleur zadel

Wit, bruin, zwart

Wit, bruin, zwart

Foto’s

Waarom e-Wheels Hilversum?

Wij denken aan het milieu, u ook?

Vaste aanbiedingen

De koffie staat altijd klaar

Ruim aanbod

Vakkundige kennis

Gratis lucht terwijl u wacht

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Gratis E-laden

Spoedservice geen probleem!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Wie zijn wij?

Dé specialist in reparaties, onderhoud en verkoop van (groene) tweewielers in ’t Gooi en omstreken!

Neem contact op:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp ons!


Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum