Onze vestiging

Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum

Email Adres

Tel. nr:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp

  • Productomschrijving
  • Specificaties
  • Foto’s
Productomschrijving

E-scooter met brede banden

De Retelli Turismo is een elektrische scooter met brede en dikke banden die veel bekijks trekt. Het simplistische design van de elektrische scooter, gecombineerd met zijn enorm dikke banden, maken deze tweezitter een zeer gewild vervoersmiddel die bovendien heel goedkoop rijdt. Je kunt de Retelli Turismo gebruiken als 25 kilometer per uur. Deze elektrische scooter met dikke banden beschikt over een lithium-ion accu met standaard een flinke capaciteit. Je kunt zowel de accu verwisselen als de lader upgraden waardoor je tot 100 kilometer kunt rijden en bijzonder snel kunt opladen!

Onze elektrische scooter met brede banden heeft alles

Eigenlijk verkoopt de e-chopper genaamd de Turismo zichzelf. Zijn looks winden er geen doekjes om. What you see is what you get! Wat direct opvalt aan de e-cruiser zijn de wielen. Deze Big Wheel elektrische scooter is namelijk uitgerust met enorm dikke en brede banden. Zowel de voor- als achtervelg is gesloten, waardoor het wiel nog groter en dikker lijkt, dit maakt hem nog robuuster dan hij al is! Het stevige zwartgelakte buizenframe loopt van voor tot achter door en is voorzien van een speciale achterwielophanging met dubbele gas-schokdemper.

Een scooter met brede banden garandeert rijcomfort

Je hebt veel grip en staat binnen no-time stil. Bij een snelheid van 20 kilometer per uur heb je slechts 1,2 meter nodig om tot stilstand te komen! Dit komt omdat de remmen op het geheel van de scooter zijn aangepast. Er zijn namelijk voor en achter hydraulische schijfremmen gemonteerd, die zorgen voor een heleboel remkracht.

De scooter wordt tot e-cruiser gemaakt door zijn brede banden en hoge stuur. Dit model wordt vooral een e-cruiser genoemd, vanwege het design. Cruisers worden gekenmerkt door hun eenvoudige design zonder kapwerk en een groot voetplateau. Bij dit soort modellen ligt het voetplateau dicht bij de grond. Door het simpele design, wat hem juist zo krachtig maakt, zit er ook weinig aan wat stuk kan gaan. Hij is gebouwd uit zeer degelijke materialen waardoor hij lekker stevig is. Je stapt zeer eenvoudig op en af bij deze cruiser. De Turismo is met zijn dikke banden een ideaal voertuig om comfortabel alle ondergronden mee te verkennen.

De Turismo is meer geavanceerd dan je zou denken!

Hij beschikt onder andere over Keyless-go en een alarmsysteem. Het alarmsysteem bedien je met de meegeleverde afstandsbediening. Via de afstandsbediening kun je het alarm aan- en uitzetten. Als het alarm is uitgeschakeld dan kun je erop rijden zonder sleutel. De sleutel van de scooter kun je dus gewoon in je zak houden en dat maakt hem Keyless-go. Wanneer het alarmsysteem geactiveerd is dan gaat het alarmsysteem niet alleen af wanneer je de cruizer meepakt, maar het achterwiel zal ook blokkeren, waardoor je hem echt niet meekrijgt. Hij zal zich stevig verzetten! Natuurlijk blijft het een goed idee om voor de zekerheid een extra slot aan te schaffen.

Geniet samen van de Turismo

Het mooie aan deze Turismo is dat je samen kunt genieten. Het is namelijk een 2-persoons vervoermiddel. De persoon achterop kan optimaal plezier ervaren, want standaard is de e-chopper uitgerust met een rugsteun voor de passagier. De zadels zijn opgesplitst zodat het maximale comfort behaald kan worden. Ieder zijn eigen plekje. Niet te vergeten zijn er ook voetsteps aanwezig voor de persoon achterop, zodat lange ritten aangenaam blijven.

Krachtige 1500 Watt onderhoudsvriendelijke motor

De scooter is uitgerust met een krachtige 1500W elektromotor, die is verwerkt in de achtervelg. De elektromotor maakt de scooter onderhoudsvriendelijk, want onderhoud is nagenoeg niet nodig vergeleken met benzinebrommer. 1500 Watt is een pak meer aan vermogen dan bij andere elektrische scooters, maar dat is ook wel nodig met de dikke banden. Toch heeft de scooter met zijn brede banden en sterke motor een behoorlijk vermogen om te klimmen. Ook deinst hij niet snel terug voor een flinke helling. Daarnaast is de elektromotor/accu gebaseerd op 60 volt, en dat resulteert weer in een vlotte acceleratie. De Turismo is dus een scooter met brede banden en veel trekkracht!

*Let op: vanwege ruimtegebrek staat dit model niet in de showroom*

Specificaties
Picollo
25km/u 
Motorkracht

1500W Borstelloos

Accu

1 x Lithium-ion 60V 24Ah

Oplader

4 Amp

Max. bereik

50 km

Gewicht

62kg

Max. laadtijd

6 uur (snel-lader 4 uur)

Max. laadgewicht

219kg

Middenstandaard

Geen

Hoogte/breedte/lengte

112 / 76 / 187cm

Voor- / achterrem

Schijf / Schijf

Aantal zitplaatsen

2

USB-aansluiting

Ja

Keyless-Go

Ja

Alarm

Ja

Foto’s

Waarom e-Wheels Hilversum?

Wij denken aan het milieu, u ook?

Vaste aanbiedingen

De koffie staat altijd klaar

Ruim aanbod

Vakkundige kennis

Gratis lucht terwijl u wacht

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Gratis E-laden

Spoedservice geen probleem!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Wie zijn wij?

Dé specialist in reparaties, onderhoud en verkoop van (groene) tweewielers in ’t Gooi en omstreken!

Neem contact op:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp ons!


Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum