Onze vestiging

Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum

Email Adres

Tel. nr:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp

  • Productomschrijving
  • Specificaties
  • Foto’s
Productomschrijving

De Retelli Simpatico is onze nieuwste machine van de hypermoderne e-scooters.

Deze zeer moderne elektrische scooter is voorzien van een aantal prachtige elementen, waaronder ledverlichting, strak design en achteruitfunctie. Bovendien biedt deze elektrische scooter plek voor twee uitneembare lithium-ion accu’s.

De Simpatico zit vol met technische snufjes en beschikt over veel vermogen, maar liefst 3000 WATT! Naast LED-verlichting is er ook een USB-aansluiting aanwezig. Ideaal om je telefoon mee op te laden!

Hypermoderne e-scooter met kwaliteit van hoog niveau

De Simpatico is misschien wel de mooiste e-scooter die je op dit moment kunt kopen! De fabrikant van Retelli hanteert kwaliteitseisen van zeer hoog niveau en is een waardige concurrent voor de bekende Europese merken. Daardoor is iedere scooter die wij verkopen een hoogwaardig voertuig.

Vormgegeven in een hypermodern design

De Simpatico heeft een trendy dashboard welke overzichtelijk is vormgegeven. Hij is deze uitgerust met een kilometerteller, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterijmeter, en diverse indicatoren. Je krijgt dus een goed beeld van de status en situatie van

je e-scooter

Remmen en elektromotor van de Simpatico

Zowel het voorwiel- als achterwiel zijn uitgerust met een remschijf. De remslang is uitgevoerd met een gevlochten stalen mantel, zoals Vespa dat bijvoorbeeld ook doet. Het voorwiel is uitgerust met een sportvelg en het achterwiel is voorzien van een naafmotor. Doordat de motor in het achterwiel verwerkt zit, is er ook geen verlies wat de overbrenging betreft. Dit staat garant voor een zeer hoog koppel. De 3000 Watt motor is borstelloos en onderhoudsvrij. Dit betekent dat het motorblok van de retro scooter geen onderhoud nodig heeft en dat de onderhoudskosten daarmee zeer laag zijn. Het enige onderhoud wat je nog hebt zijn de banden en remmen. De motor wordt aangestuurd door een digitale controller welke voor nog betere rijeigenschappen zorgt. Zo kun je nog verfijnder het gas doseren.

Het comfort

Qua comfort is de Simpatico een zeer fijne en moderne e-scooter om op te rijden. Het zadel biedt enorm veel ruimte voor bestuurder en passagier. Ook wanneer je langer dan 2 meter bent, heb je nog genoeg ruimte op deze e-scooter. Ook de vering doet goed haar werk. De achtervering van de e-scooter is zelfs nog instelbaar. Je kunt zelf de voorspanning instellen om het veergedrag soepeler of stijver te maken. De e-scooter reageert heerlijk vlot op het gas en brengt je in no-time naar topsnelheid. Het koppel kan je eenvoudig bedienen op het stuur. Met de L (low) en H (high) functie bepaal jij wat je prettig vindt rijden

Een dubbele standaard

Een ander mooi en praktisch punt aan de retro scooter is de dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard als een middenbok op. Voor wie even snel en makkelijk de scooter op de standaard wilt zetten, zonder enige moeite, kan de zijstandaard uitklappen.

De accu’s

Op een elektrische scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor. Hoe meer capaciteit je aan boord hebt, hoe meer kilometers je kunt afleggen. Dat is natuurlijk praktisch en fijn. De Simpatico kun je uitrusten met twee accu’s welke je tegelijkertijd kunt meenemen. Hij kan er maar een tegelijkertijd gebruiken., maar je kunt eenvoudig is overschakelen naar de tweede accu, wanneer de eerste bijna leeg is. Het is dus handig om bij je retro scooter een extra accu te kopen.

De accu specificaties

De standaard accu van je e-scooter heeft een capaciteit van 24 Ah bij 60 volt. Met een accu haal je 50 kilometer vol gas met een 45 kilometer per uur bromscooter, of 60 kilometer vol gas met een 25 kilometer per uur snorscooter. Met twee accu’s zou je 120 kilometer kunnen halen met het 25 kilometer per uur. Afhankelijk van het laadgewicht, rijgedrag van de bestuurder en het weer. Standaard wordt de scooter geleverd bij met een 6A lader. Opladen doe je in ongeveer vijf uur wanneer de accu helemaal leeg is. De accu’s zijn van een Lithium type, en die hebben als kenmerk dat ze in zeer korte tijd voor 80% vol te laden zijn. In zo’n 3,5 uur kun je dus van 0% naar 80% laden. De overige 20% kost zo’n 1,5 uur. Dat betekent dat de accu in 3,5 uur volgeladen is.

Specificaties
Simpatico
25km/u 
45km/u
Motorkracht

3000W Borstelloos

3000W Borstelloos

Accu

1 x Lithium-ion 60V 24A

1 x Lithium-ion 60V 24A

Oplader

6 Amp

6 Amp

Max. bereik

50km

40km

Gewicht

70kg

70kg

Max. laadtijd

5 uur (snel-lader 3 uur)

5 uur (snel-lader 3 uur)

Max. laadgewicht

232kg

232kg

Max. snelheid

25 km/u

45 km/u

Hoogte / breedte / lengte

112 / 55 / 190cm

112 / 55 / 190cm

Voor- / achterrem

Schijf / Schijf

Schijf / Schijf

Voor- / achterband

120/70×12 / 120/70×12

120/70×12 / 120/70×12

Aantal zitplaatsen

2

2

USB-aansluiting

Ja

Ja

Keyless-Go

Ja

Ja

Alarm

Ja

Ja

Kleuren

Wit, Zwart

Wit, Zwart

Foto’s