Onze vestiging

Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum

Email Adres

Tel. nr:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp

  • Productomschrijving
  • Specificaties
  • Foto’s
Productomschrijving

De e-Viball is een zeer hoogwaardige scooter met bijzondere eigenschappen, dynamisch, elegant en efficient. De look is retro maar laat je niet voor de gek houden, het is een moderne e-scooter in elke zin van het woord. De e-Viball heeft alle nieuwe features die vandaag de dag niet misstaan.

De e-Viball is een kunstwerk in alle opzichten. De hoge voor de hand liggende kwaliteit van de hoogwaardige componenten en het aandacht voor detail zouden deze elektrische scooter slechts gedeeltelijk beschrijven. De scooter is veel meer dan dat. De E-viball is verkrijgbaar in twee edities, een versie voor bezorging met één stoel en een versie met volledige stoel “passagier”. Hij is verkrijgbaar in een 25km en 45km versie.

De motor

De elektromotor van de e-Viball is 1500W en bevindt zich in het midden van het frame en onder de stoel. Een riemaandrijving brengt het vermogen over op het wiel en zorgt zo voor een uitzonderlijke gewichtsverdeling die resulteert in veiliger rijden, minder belasting van de motor en een langere levensduur van de accu.


Ontwerp

Het e-Viball-ontwerp is een van zijn sterke punten. Het heeft overal retro-vibes, perfect gemengd met 21e-eeuwse technologie en uitstraling. Details zoals de elegante koplamp en de gebogen oppervlakken laten hem opvallen. Het enige verschil tussen de twee beschikbare versies is dat de e-Viball 1S een enkele stoel heeft en een grotere drager om pakketten en bezorgdozen te plaatsen.

CBS en schijfremmen

De e-Viball wordt geleverd met schijfremmen op de voor- en achterwielen met remklauwen met dubbele zuiger. Naast de hoogwaardige schijfremmen van deze e-scooter is hij ook voorzien van een Central Braking System (CBS). Het CBS grijpt in tijdens het remmen op een manier die zorgt voor een superieure verdeling van het remvermogen, waardoor het blokkeren van het voorwiel wordt voorkomen. Een dubbele schokdemper achter zorgt voor meer comfort en een stabieler rijgedrag. Een regeneratief remmechanisme in de e-Viball verbetert ook nog eens de range van deze e-scooter.

Digitale kenmerken

Het digitale LCD-dashboard geeft alle metingen op een gedetailleerde manier weer. Een USB-aansluiting in het compartiment onder het stuur biedt de mogelijkheid om de smartphone onderweg op te laden. Een slimme sleutelloze schakelaar maakt het starten van de elektrische scooter een fluitje van een cent. Cruise control wordt ook standaard aangeboden op de e-Viball. Ritten waren nog nooit zo leuk.

e-Viball app

De e-Viball wordt geleverd met een eigen smartphone-app waarmee u meer controle en informatie over uw elektrische scooter heeft. Met de app die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor de e-Viball, kunt u belangrijke feedback bijhouden, zoals de resterende batterijlading, actieradius en totale kilometerstand.

Bovendien kunt u uw e-scooter op afstand ontgrendelen en ook volgen. Als de locatie verandert, wordt u gewaarschuwd. U kunt een zelfdiagnosecontrole uitvoeren om de staat van de e-scooter in realtime te inspecteren. U kunt het servicetabblad openen om te zoeken naar het dichtstbijzijnde servicestation, een online reparatie boeken, uw onderhoudsrapport inspecteren, gebruikersadvies op te zoeken of zelfs een foutcode op te zoeken.

En dat is niet alles. U hebt ook toegang tot kaarten met uw huidige locatie en navigatie-instructies.

Comfort

Comfort is een gegeven bij de e-Viball. Hij heeft een lange stoel en veel beenruimte voor de bestuurder. Het heeft een opvouwbare duozittrede en een handgreep aan de achterkant. Er is veel opbergruimte onder het stuur en de stoel. Het heeft ook een achterdrager, waar u items veilig kunt vastzetten. Bij de eenzitsversie is er op de grote achterdrager nog meer ruimte om zwaardere en grotere spullen op te plaatsen, zoals een afleverbox.

Verlichting

De e-Viball is een volledig met LED uitgeruste elektrische scooter. Dit betekent dat de LED-verlichting van de e-Viball er niet alleen spectaculair uitzien in het donker, maar hebben ook precisie, energiezuinigheid en bieden veiligheid. Ongeacht het tijdstip van de dag, je zult altijd opgemerkt worden door omringende voertuigen en voetgangers en je hebt uiteraard een helder pad voor je.

*Let op: vanwege ruimtegebrek staat dit model niet in de showroom*

Specificaties
e-Viball
25km/u 
45km/u
Motorkracht

1500W

1500W

Accu

Lithium-ion 61.2V 28.6AH

Lithium-ion 61.2V 28.6AH

Oplader

8 Amp

8 Amp

Max. bereik

70 km

50 km

Max. kracht

2.0 kW at 1250 rpm

2.0 kW at 1250 rpm

Max. koppel

14.8 Nm at 1250 rpm

14.8 Nm at 1250 rpm

Max. laadtijd

8 uur

8 uur

Max. snelheid

25 km/u

45 km/u

Klasseerbaarheid capaciteit

13°

13°

Voor- / achterrem

DISC met CBS

DISC met CBS

Voor- / achterband

80/90-14 / 90/90-14

80/90-14 / 90/90-14

Zithoogte

75 cm

75 cm

Gewicht

105 kg

105 kg

Wielbasis

1260 mm

1260 mm

Afmetingen

1850x690x1140 mm

1850x690x1140 mm

Kleuren

Wit, Zwart Mat, Grijs, Jadegroen

Wit, Zwart Mat, Grijs, Jadegroen

LED verlichting

Ja

Ja

Achterdrager

Ja

Ja

USB poort

Ja

Ja

Digitaal dashboard

Ja

Ja

Remote Keyless Systeem (RKS)

Nee

Nee

Optionele uitrusting

Topkoffer, windscherm

Topkoffer, windscherm

Foto’s

Waarom e-Wheels Hilversum?

Wij denken aan het milieu, u ook?

Vaste aanbiedingen

De koffie staat altijd klaar

Ruim aanbod

Vakkundige kennis

Gratis lucht terwijl u wacht

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Gratis E-laden

Spoedservice geen probleem!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Wie zijn wij?

Dé specialist in reparaties, onderhoud en verkoop van (groene) tweewielers in ’t Gooi en omstreken!

Neem contact op:

+31 (0)35-6238208

Whatsapp ons!


Schapenkamp 188A 1211 PB Hilversum


©2021 All Rights Reserved e-Wheels Hilversum